Fem servir (cookies) per oferir-te el millor servei possible. Visita la pàgina Política de cookies per configurar les teves preferències de privacitat.

Vols vendre una propietat? T'ajudem a trobar el comprador solvent fàcilment.

Vols trobar un comprador solvent per al teu apartament, pis, casa o local i no saps per on començar?

A Grasset Serveis immobiliaris et podem ajudar a vendre la teva propietat en les condicions més avantatjoses. Portem des de 1965 a la Costa Daurada, coneixem tots els secrets del negoci immobiliari i som experts en la zona, La Pineda platja, Salou o Cambrils són el nostre camp de joc habitual.

Fem fàcil el procés de venda d'un immoble.

  • Cal organitzar una bona promoció, anunciar la venda de l'immoble a través dels canals, analògics i digitals, amb els qual es contactarà amb possibles compradors.
  • Cal concertar un calendari de visites i atendre-les.
  • Cal adonar-se de les necessitats del possible comprador i valorar si el teu immoble s'adapta a les seves expectatives i al preu que el comprador està disposat a oferir.
  • Cal conèixer les fluctuacions del mercat immobiliari i els preus de venda que en cada moment s'apliquen a la zona on tens la teva propietat. Així aconseguiràs obtenir un preu just i interessant per a tu en un temps relativament curt.
  • Cal conèixer la llei i els tràmits documentals amb els quals es signa un preacord de compravenda i una contracte final.

Súma't a l'equip de professinals guanyador.

A Grasset Serveis Immobiliaris ens agrada fer equip amb tu, sabem quins són els pilars on s'assenta la venda d'èxit del teu apartament, pis, casa o local.

Establir un preu de mercat adequat, atractiu, d'acord amb l'estat de la propietat i la zona on es troba, és el primer pas, la taxació correcta permet trobar de forma ràpida a clients solvents interessats a realitzar una oferta per la teva propietat.

Destaca la teva propietat sobre la resta de la teva competència, com?, prepara a conscienda el teu immoble, a Grasset Serveis Immobiliaris et podem donar accés a poderoses eines de venda: Home Staging i fotografia professional, entre d'altres, per subratllar les virtuts que singularitzen el teu immoble propietat i la fan sobresortir de la mitjana.

Preparats per a l'èxit, tingueu llista tota la documentació necessària per poder fomarlitzar la venda: cèdula d'habitabilitat, certificat energètic, el rebut de l'IBI, el certificat de deute de la comunitat (si n'hi hagués) . . . tots ells documents imprescindibles que la notaria exigirà.

Coneix els impostos a liquidar com a propietari, evita sorpreses d'última hora, descarrega aquí la guia del propietari intel·ligent.

Si vols un col·laborador valuós per vendre el teu apartament, pis, casa o local a la Costa Daurada truca'ns o passa a visitar-nos i parlem. Visitarem i taxarem el teu immoble, acordarem un preu de venda i l'integrarem a la nostra cartera d'immobles per oferirlo a compradors solvents.