Fem servir (cookies) per oferir-te el millor servei possible. Visita la pàgina Política de cookies per configurar les teves preferències de privacitat.

Vols vendre una propietat? T'ajudem a trobar el millor comprador fàcilment.

Tens una propietat per vendre? Vols vendre un pis, una casa, un local i no saps per on començar?

A Grasset Serveis immobiliaris et podem ajudar a vendre amb les millors condicions possibles la teva propietat.

El procés de venda d'un immoble és complex.

  • Cal organitzar una bona promoció, anunciar la venda de l'immoble a través dels canals amb els qual es contactarà amb possibles compradors.
  • Cal concertar un calendari de visites i atendre-les.
  • Cal adonar-se de les necessitats del possible comprador i valorar si el teu immoble s'adapta a les seves expectatives i al preu que el comprador està disposat a oferir.
  • Cal conèixer les fluctuacions del mercat immobiliari i els preus de venda que en cada moment s'apliquen a la zona on tens la teva propietat. Així aconseguiràs obtenir un preu just i interessant per a tu en un temps relativament curt.
  • Cal conèixer la llei i els tràmits documentals amb els quals es signa un preacord de compravenda i una contracte final.

És interessant comptar amb el suport d'un equip de professional.

A Grasset Serveis immobiliaris et podem ajudar en els passos que cal seguir per vendre un pis, una casa o un local.

Si vols que t'ajudem a vendre el teu pis, la teva casa o el teu local. Truca'ns o passa a veure'ns i en parlem. Visitarem i tassarem el teu immoble, acordarem un preu de venda i l'integrarem en la nostra cartera d'immobles per a la venda.