Fem servir (cookies) per oferir-te el millor servei possible. Visita la pàgina Política de cookies per configurar les teves preferències de privacitat.

Una casa ben a prop d'un camp de golf és una opció molt interessants per als aficionats a la qualitat de vida

Compra't una casa tocant a Golf Port Aventura i Viu el golf 24 hores

El Clima mediterrani, l'ideal per a gaudir del golf tot l'any.

Grasset Serveis immobiliaris disposa de diferents xalets, adossats, cases i pisos a voltant dels tres camp de golf de PortAventura: el Camp Nord, el Camp Sud i el Camp Centre.

El golf és un esport vinculat a la natura i a l'aire lliure, és per aquest motiu que la bonança del clima mediterrani, i més concretament de la Costa Daurada, converteix les  instal·lacions del tres camps de Golf en una gran oportunitat per viure plenament i tot l'any l'experiència d'aquesta modalitat esportiva.

La Costa Daurada compte amb una excel·lent xarxa de sistemes de comunicació: prop de l'aeroport de Reus i de Barcelona i amb connexió a Barcelona i Madrid per tren d'alta velocitat. Així doncs, per als apassionats del golf és molt fàcil desplaçar-se a la costa Daurada i passar alguna temporada a La Pineda i a Salou per jugar al golf amb els amics i amb la família.

Pisos, xalets o adossats ben a prop del camp de golf: tot a punt per a les escapades.

Si el golf és la teva passió La Pineda i Salou són el teu destí. Comprar un xalet, un adossat o un pis a primera línia del camp de golf et permetrà viure el golf amb la seva màxima intensitat, trobar-te en un entorn natural molt agradable i relaxant, compartir la teva passió pel golfs amb amics i veïns: respirar golf les vint-i-quatre hores del dia.

Vols saber com són els xalets, adossats i pisos que t'oferim al costat dels camps de Golf?

Vols conèixer les qualitats dels acabats, la seva ubicació i els serveis que trobaràs al voltant?

Et proposem que naveguis pel nostre portal, per començar t'oferim la llista de xalets, adossats i pisos tocant al camp de golf que tenim ara en cartera.

Potser t'agrada més tractar directament amb algú de nosaltres. Doncs no dubtis ni un segon a trucar-nos i explica'ns quines són les necessitats de la teva família. A Grasset Serveis Immobiliaris t'escoltarem i sabrem trobar l'apartament de platja que més us agradarà.

Telèfon: 977 371 778 o 621 220 532 (També Whatsapp)