Fem servir (cookies) per oferir-te el millor servei possible. Visita la pàgina Política de cookies per configurar les teves preferències de privacitat.

Comprar un apartament molt a prop de Port Aventura, una alternativa interessant

Port Aventura, un dels millors parcs temàtics del món

Port Aventura i Aquòpolis, jocs i esbarjo per a tota la família a La Pineda Platja.

Grasset serveis immobiliaris gestiona una gran nombre de pisos, apartaments i xalets que es venen o es lloguen a la Costa Daurada, al voltant de Port Aventura i Aquòpolis.

No tot és platja i a tota la família potser no li agrada el mar. Els parcs temàtics com Port Aventura i els parcs aquàtics com l'Aquopolis i Caribe Aquatic Park són espais on tota la família s'ho passarà súper bé!

A la Costa Daurada és molt fàcil organitzar uns dies de vacances diferents i de forma gairebé improvitzada decidir passar un dia especial a Port Aventura o bé fer un intensiu de sol i piscina a l'Aquopolis.

Pisos i apartaments molt a prop de Port Aventura. Interessant, oi?

Comprar o llogar un pis o apartament de platja a La Pineda, a Salou o a Cambrils és força interessant si busques un lloc de platja amb una gran oferta turística. Alhora tindràs l'oportunitat de viure unes vacances variades i plenes de bons moments.

Per altra banda, comprar un pis o una casa al costat de Port Aventura és una gran oportunitat, ja que el complex temàtic és un referent mundial i ofereix un gran ventall d'opcions i serveis per a l'oci familiar. Per tant, comprar una segona residència a la Costa Daurada és alhora una alternativa interessant per a les vacances de la teva família i una oportunitat d'invertir en una zona amb un gran renom a nivell internacional.

T'agradaria tenir una segona residència al costat de Port Aventura? Tens curiositat per conèixer les característiques dels pisos, apartaments i xalets més interessants que t'ofereix Grasset Serveis immobiliaris?

Et proposem que naveguis pel nostre web. Per començar t'oferim una bona selecció de pisos, xalets i cases en venda a La Pineda, Salou i Cambrils.

Potser t'agrada més tractar directament amb algú de nosaltres. Doncs no dubtis ni un segon a trucar-nos i explica'ns quines són les necessitats de la teva família. A Grasset Serveis Immobiliaris t'escoltarem i sabrem trobar l'apartament de platja que més us agradarà.

Telèfon: 977 371 778 o 621 220 532 (També Whatsapp)