Fem servir (cookies) per oferir-te el millor servei possible. Visita la pàgina Política de cookies per configurar les teves preferències de privacitat.

Grasset Serveis immobiliaris, més de 40 anys a La Pineda en la gestió i compra venda d'immobles.

Grasset Serveis Immobiliaris, compra, venda d'immobles i gestió de patrimonis a la Pineda Platja i la Costa Daurada.

L'equip humà de Grasset Serveis Immobiliaris té una experiència de més de 40 anys en la compra, venda i gestió de propietats.

La nostra oficina central es troba a La Pineda Platja des d'on desenvolupem la nostra activitat.

La nostra tasca està centrada en dues àrees diferents: la compravenda d'immobles i el lloguer dels mateixos, tant lloguer anual com lloguer de temporada.

Compra-venda d'immobles

Tenim una àmplia cartera de diferents tipus d'immobles: pisos, apartaments, cases, xalets, adossats, locals, garatges, etc. distribuïts per tota la Costa Daurada, dels quals ens preocupem d'anunciar-los, ensenyar-los a possibles compradors i de gestionar-ne els tràmits de compra-venda.

Si vols comprar o llogar un pis o un local en aquest web trobaràs tota la informació sobre els pisos, cases i locals per comprar i llogar que tenim a la teva disposició.

Si ets propietari d'un immoble i vols vendre'l amb garanties, a un preu just i amb certa agilitat t'explicarem com realitzem la gestió de venda d'immobles.

Ens preocupem per explicar-nos bé

A Grasset Serveis immobiliaris tenim cura perquè els nostres usuaris estiguin sempre ben informats sobre qualsevol esdeveniment relacionat amb la cerca de compradors, en el cas que vulguin vendre el seu immoble. Entenem que el nostre esforç per ser clars i precisos en les comunicacions amb els nostres clients és la part més important de la nostra feina, perquè sabem que la nostra funció és garantir que totes les gestions administratives estan fetes amb la màxima cura