Fem servir (cookies) per oferir-te el millor servei possible. Visita la pàgina Política de cookies per configurar les teves preferències de privacitat.

Grasset Servesi immobiliaris, més de 40 anys en la gestió i venda d'immobles.

Grasset Serveis Immobiliaris, compra, venda d'immobles i gestió de comunitats de propietaris.

L'equip humà de Grasset Serveis Immobiliaris té una experiència de més de 40 anys en la compra i venda de pisos i la gestió de comunitats de propietaris.

La nostra oficina central es troba a La Pineda des d'on desenvolupem la nostra activitat a La Pineda, Salou i Cambrils, així com en municipis propers com Tarragona, Reus, Valls, Vila-seca, La Pobla de Mafument...

La nostra tasca està centrada en dues àrees diferents: la compravenda d'immobles i la gestió de comunitats de propietaris.

Compra-venda d'immobles

Tenim una àmplia cartera de diferents tipus d'immobles: pisos, apartaments, cases, xalets, adossats, locals, garatges, etc. distribuïts per tota la zona del Camp de Tarragona, dels quals ens preocupem d'anunciar-los, ensenyar-los a possibles compradors i de gestionar-ne els tràmits de compra-venda.

Si vols comprar o llogar un pis o un local en aquest web trobaràs tota la informació sobre els pisos, cases i locals per comprar i llogar que tenim a la teva disposició.

Si ets propietari d'un immoble i vols vendre'l amb garanties, a un preu just i amb certa agilitat t'explicarem com realitzem la gestió de venda d'immobles.

Gestió de comunitats de propietaris

Ens fem càrrec de totes les gestions necessàries per al correcte funcionament de les comunitats de propietaris: realitzem els tràmits i la documentació necessària, fem el control de comptes, l'enviament de documentació a tots els membres de la comunitats, l'organització de reunions i quan s'ha de fer alguna reparació o una tasca de manteniment, la cerca i el control dels industrials.

Fa molts anys que treballem en la gestió de serveis immobiliaris, entenem que la nostra feina consisteix en aconseguir que tots els tràmits relacionats amb l'administració de l'habitatge sigui ben senzilla i efectiva per a cada un dels nostres clients: la gestió del propi habitatge i de les propietats immobiliàries comporten una sèrie de tràmits i d'accions, en les quals intervenen aspectes legals, administratius i organitzatius. Sovint són tasques difícils i complexes que demanen d'un treball ordenat i regular.

Ens preocupem per explicar-nos bé

A Grasset Serveis immobiliaris tenim cura perquè els nostre clients estiguin sempre ben informats sobre qualsevol esdeveniment relacionat amb la cerca de compradors, en el cas que vulguin vendre el seu immoble o coneguin l'activitat administrativa de la seva comunitat, si són propietaris d'algun immoble dins d'una de les comunitats de propietaris que gestionem. Entenem que el nostre esforç per ser clars i precisos en les comunicacions amb els nostres clients és la part més important de la nostra feina, perquè sabem que la nostra funció és garantir que totes les gestions administratives estan fetes amb la màxima cura