Fem servir (cookies) per oferir-te el millor servei possible. Visita la pàgina Política de cookies per configurar les teves preferències de privacitat.

El teu nou refugi Mediterrani a Salou: llum, sol i comoditat en aquest apartament en venda.

Desitges gaudir en un espai acollidor a la vibrant capital de la Costa Daurada?

Aquest encantador apartament en venda, ubicat a la cinquena planta d´un edifici amb ascensor, et convida a descobrir un oasi de confort i possibilitats. Construït el 1989, aquesta llar de 51 metres quadrats et captivarà amb una ubicació privilegiada i detalls que desperten les teves emocions.

En entrar, t'embolcallarà la calidesa d'una cuina americana preparada integrada a l'espaiósa sala d'estar menjador, creant un ambient modern i funcional. Equipat amb aire condicionat i bomba de calor, gaudiràs d'un clima ideal a cada estació.

El saló menjador, amb accés directe a una terrassa privada, es converteix en l'escenari perfecte per desconnectar i gaudir de l'aire fresc mediterrani.

Un dormitori doble amb armari encastat et brinda un espai íntim i organitzat pel teu descans. El bany, amb la seva relaxant banyera, afegeix un toc de benestar a la teva rutina diària en aquest apartament en venda a Salou.

Però les sorpreses agradables no s'acaben aquí. Aquest edifici et convida a submergir-te en la refrescant experiència de la seva piscina comunitària, on cada capbussament es converteix en un moment de felicitat i desconnexió, a només 5 minuts de la vora del mar, tu tries on capbussar-te!

Busques una inversió segura i rendible? Aquest apartament, amb llicència turística, us ofereix l'oportunitat de generar ingressos mentre comparteixes la bellesa i l'encant de Salou i la Costa Daurada amb viatgers de tot Europa i el món.

No perdis loportunitat de convertir aquest somni en realitat. Contacta'ns avui mateix amb GRASSET SERVEIS IMMOBILIARIS per programar una visita i descobrir amb els teus propis sentits la màgia d'aquest apartament en venda.

T'esperem perquè visquis l'experiència d'una llar única a la Costa Daurada.

Referència: 01.240229
Apartament / pis
Salou
Venda
118.000 €

El teu nou refugi Mediterrani a Salou: llum, sol i comoditat en aquest apartament en venda. : Què et sembla? Interessant?

Potser ha arribat el moment de fer-hi una visita perquè comprovis si realment t'agrada.

Truca'ns i concertarem una visita per ensenyar-te'l.

Telèfon: 977 371 778 o 621 220 532

Email: info@grasset.es

Localització

Característiques de l'immoble

Estat de l'habitatge: Reformat
Superfície total 42 m²
Habitacions principals: 1
Banys: 1
Cuina: Americana
Porta principal: Seguretat, Normal
Terres: Gres, Parquet
Finestres: Senzilles
Fusteria interior: Alumini
Fusteria exterior: Alumini
Mobiliari: Funcional, Modern
Refrigeració: AC fred/calor
Recinte amb: Piscina, Dutxes, Ascensor, Porter automàtic
Eficiència energètica: E

Serveis i equipaments propers

  • Zones esportives: Descobreix el teu refugi esportiu a la Costa Daurada: aquesta propietat en venda al cor del mediterrani no només ofereix una ubicació privilegiada prop del blau del mar, on omplir d'aire pur els pulmons, i de pau la ment, sinó que també es troba molt aprop d'un excepcional equipament esportiu.

    Pràctica el teu esport preferit amb facilitat a prop de La Pineda, Salou o Cambrils. Ja sigui córrer pel camí de ronda o a la platja d'arena fina, fer ciclisme amb vistes espectaculars o explorar les muntanyes, aquest immoble és perfecte per als amants de l'aire lliure, amb accés casi immediat a entorns naturals únics.

    Aprofita aquesta oportunitat per comprar una llar amb Grasset a la Costa Daurada i viure en un entorn on l'esport és el protagonista. No deixis escapar aquest estil de vida actiu i emocionant. Et vols perdre aquesta experiència?
  • Centres culturals: La màgia d'una llar acollidora sota el càlid sol mediterrani on la cultura, el teatre, la història i el patrimoni es converteixen en part intrínseca de la teva propietat a la Costa Daurada. Gaudeix d'una experiència única que transcendeix les expectatives de la teva residéncia i et deixa amb records inoblidables.

    En cada racó, la història i el patrimoni es fusionen per crear una atmosfera única. Ja sigui explorant els pobles més grans com Vila-seca, Salou o Cambrils, on podreu gaudir de festes tradicionals, espectacles de cavalls i un vibrar cultural constant, endinsant-te a les activitats culturals que s'organitzen durant tot l'any.

    No només t'oferim apartaments, pisos o cases en venda prop del mar, sinó també l'oportunitat d'una rica experiència cultural que combina a la perfecció amb el magnífic entorn mediterrani, t'ho perdràs?
  • Zones verdes i de passeig: L'oferta immobiliària de Grasset, especialitzada en la compravenda d'apartaments, pisos i cases, per oferir-te la llar perfecta prop d'un entorn natural envoltat de verdor i natura.

    Explora la bellesa natural de la Costa Daurada, tens una gran varietat d'opcions verdes i parcs a la teva disposició. La teva propietat sempre estarà a pocs minuts d'una extensa zona verda, perfecta per a agradables passejos familiars, a peu o en bici. Moments de relaxació llegint amb la brisa del Mediterrani entre els pins com a companyia, o simplement caminant tranquil·lament per les muntanyes per reconnectar amb tu mateix. T'ho imagines?

Distàncies a tranport i oci

Aeroport de Reus: 20 km
Estació AVE: 25 km
Estació Renfe: 2 km
Parada d'autobus: 100 m
Camp de golf: 2 km
Port Aventura: 4 km

Vols més informació sobre aquest immoble? Contacta'ns