Fem servir (cookies) per oferir-te el millor servei possible. Visita la pàgina Política de cookies per configurar les teves preferències de privacitat.

Apartament en venda a La Pineda Platja de 2 dormitoris, amb vistes al mar.

La teva llar al costat del Mediterrani  t'espera!

Aquest encantador apartament a la 4a altura d'un edifici amb ascensor és l'oportunitat que has estat esperant per tenir la teva segona residència en un entorn privilegiat com és la zona de la Pineda platja.

Imagina despertar cada matí, amb la suau brisa del mar acariciant la teva cara, mentre esmorzas veient sortir el sol, deixa de fer-ho, ara pots!!

Aquest acollidor apartament ha estat completament reformat amb un estàndard excepcional, oferint un ambient modern i relaxant. La cuina oberta al saló menjador crea un espai lluminós i acollidor, perfecte per gaudir de moments inoblidables amb familiars i amics.

La joia de la corona és l'àmplia terrassa que us ofereix vistes clares tant al carrer com a l'impressionant mar Mediterrani. Un lloc perfecte per gaudir de menjars a l'aire lliure!

Amb dos dormitoris dobles, un bany i un lavabo, aquest apartament és ideal per als que busquen comoditat i estil de vida. A més, compta amb aire condicionat i bomba de calor, assegurant que estiguis còmode durant tot l´any. Les instal·lacions d'aigua i llum són noves.

L'orientació us regala l'energia del sol cada matí, creant un ambient càlid i acollidor. L'edifici ofereix la seguretat que necessites amb conserge i càmeres de seguretat, brindant tranquil·litat i protecció.

A més, la ubicació a tan sols 200 metres del mar et permet gaudir de la platja sempre que vulguis. Imagina posseir una llicència turística per a la teva nova llar, brindant-te l'oportunitat de compartir aquest paradís amb altres viatgers i generant ingressos addicionals.

Aquesta oportunitat única en venda no durarà gaire. Senti't mereixedor de viure prop del mar, de tenir un refugi on cada dia sigui una experiència única.

No deixis que aquesta joia escapi! Contacta'ns ara i fes realitat el teu somni d'una segona residència a la Mediterrània. La teva felicitat t'espera a cada onada del mar!

Referència: 01.231124
Apartament / pis
La Pineda Platja
Venda
155.000 €

Apartament en venda a La Pineda Platja de 2 dormitoris, amb vistes al mar.: Què et sembla? Interessant?

Potser ha arribat el moment de fer-hi una visita perquè comprovis si realment t'agrada.

Truca'ns i concertarem una visita per ensenyar-te'l.

Telèfon: 977 371 778 o 621 220 532

Email: info@grasset.es

Localització

Característiques de l'immoble

Estat de l'habitatge: Reformat
Superfície total 48 m²
Habitacions principals: 2
Banys: 1
Cuina: Americana
Porta principal: Normal
Terres: Rajola
Finestres: Climalic, Doble
Fusteria interior: Alumini
Fusteria exterior: Alumini
Mobiliari: Modern
Refrigeració: AC fred/calor
Recinte amb: Ascensor, Conserge, Porter automàtic
Eficiència energètica: E

Serveis i equipaments propers

  • Zones comercials: Sense fer grans desplaçaments, podràs comprar a supermercats i hipermercats propers, que trobaràs tant a Vila-seca com a Salou. I sense haver d'agafar el cotxe, a La Pineda i al Cap Salou, teniu ben a prop diferents comerços per a proveir-vos dels productes que necessiteu cada dia: botigues d'alimentació, pastisseries i forns de pa, botigues d'higiene personal i restauració. En aquesta zona hi ha de tot!
  • Zones esportives: T'agrada practicar esport? T'agrada l'aire lliure? Si és així, a prop d'aquest immoble trobaràs un excel·lent equipament esportiu, tant a La Pineda com a Vila-seca o Salou. A més, si practiques esport outdoor, és una estupenda zona per fer running, anar amb bicicleta, caminar per la platja el camí de ronda i per la muntanya. T'ho perdràs?
  • Centres culturals: La Costa Daurada és un centre cultural per a tota la família: podreu participar en les activitats culturals que s'organitzen durant tot l'any i viure activament un bon ambient de barri. Als pobles més grans, com Vila-seca o Salou, podreu gaudir de més oferta cultural: espectacles de cavalls, festes, auditori de música, teatre, etc. I no menys important: som molt a prop de Tarragona, una ciutat important en cultura. Gaudeix!
  • Zones verdes i de passeig: L'oferta immobiliària de Grasset, especialitzada en la compravenda d'apartaments, pisos i cases, per oferir-te la llar perfecta prop d'un entorn natural envoltat de verdor i natura.

    Explora la bellesa natural de la Costa Daurada, tens una gran varietat d'opcions verdes i parcs a la teva disposició. La teva propietat sempre estarà a pocs minuts d'una extensa zona verda, perfecta per a agradables passejos familiars, a peu o en bici. Moments de relaxació llegint amb la brisa del Mediterrani entre els pins com a companyia, o simplement caminant tranquil·lament per les muntanyes per reconnectar amb tu mateix. T'ho imagines?

Distàncies a tranport i oci

Aeroport de Reus: 19 km
Estació AVE: 29 km
Estació Renfe: 7 km
Parada d'autobus: 100 m
Camp de golf: 1 km
Port Aventura: 7 km

Vols més informació sobre aquest immoble? Contacta'ns