Fem servir (cookies) per oferir-te el millor servei possible. Visita la pàgina Política de cookies per configurar les teves preferències de privacitat.

Apartament en venda al cor de Salou reformat i equipat!

Descobreix la màgia de viure al centre de tot, a la capital de la Costa Daurada, en aquest encantador pis en venda reformat de 2 dormitoris.

En una edifici del 1971, en una tercera planta, t'espera aquesta joia totalment equipada al més alt nivell, on cada detall ha estat pensat acuradament per brindar-te la comoditat i l'estil de vida que mereixes.

Lluminós i acollidor, compta amb dos dormitoris, un de doble i un altre individual, perfectes per adaptar-se a les teves necessitats i gustos, tots dos amb armaris i amb entrades de llum natural.

La cuina oberta al saló menjador no només crea un ambient modern i funcional, sinó que també es presenta completament moblada i equipada. Només hauràs de preocupar-te per gaudir dels teus moments a casa!

Imagina despertar-te cada matí amb la suau llum del sol que omple la teva llar. El saló et convida a relaxar-te i gaudir del teu espai, amb sortida directa a una terrassa encantadora. Aquesta terrassa, amb un tendal que et brinda ombra quan ho necessites, es converteix en el teu oasi privat, perfecte per gaudir dels matins assolellats o de les nits estavellades.

Encara que estiguis en una tercera alçada sense ascensor, la recompensa és evident: una llar moderna i acollidora en una ubicació immillorable, al cor de Salou. A més, els tancaments d´alumini de doble vidre garanteixen un ambient tranquil i aïllat, mentre que la màquina de fred i calor t´assegura el confort en qualsevol temporada de l´any.

No perdeu l'oportunitat de viure l'experiència única que ofereix aquest pis al centre de Salou! Contacta'ns ara per programar una visita i descobrir per tu mateix tot el que té aquesta llar per oferir-te. El teu nou capítol comença aquí!

Referència: 01.231115
Apartament / pis
Salou
Venda
125.000 €

Apartament en venda al cor de Salou reformat i equipat!: Què et sembla? Interessant?

Potser ha arribat el moment de fer-hi una visita perquè comprovis si realment t'agrada.

Truca'ns i concertarem una visita per ensenyar-te'l.

Telèfon: 977 371 778 o 621 220 532

Email: info@grasset.es

Localització

Característiques de l'immoble

Estat de l'habitatge: Reformat
Superfície total 48 m²
Habitacions principals: 2
Banys: 1
Superfície de la sala d'estar: 10 m²
Cuina: Americana
Porta principal: Seguretat
Terres: Rajola
Finestres: Climalic, Doble, Pro
Fusteria interior: Alumini
Fusteria exterior: Alumini
Mobiliari: Modern
Refrigeració: AC fred/calor
Recinte amb: Jardí, Porter automàtic
Eficiència energètica: E

Serveis i equipaments propers

  • Zones comercials: Sense fer grans desplaçaments, podràs comprar a supermercats i hipermercats propers, que trobaràs tant a Vila-seca com a Salou. I sense haver d'agafar el cotxe, a La Pineda i al Cap Salou, teniu ben a prop diferents comerços per a proveir-vos dels productes que necessiteu cada dia: botigues d'alimentació, pastisseries i forns de pa, botigues d'higiene personal i restauració. En aquesta zona hi ha de tot!
  • Zones esportives: Descobreix el teu refugi esportiu a la Costa Daurada: aquesta propietat en venda al cor del mediterrani no només ofereix una ubicació privilegiada prop del mar on omplir d'aire pur els pulmons, sinó que també es troba molt aprop d'un excepcional equipament esportiu.

    Pràctica el teu esport preferit amb facilitat a prop de La Pineda, Salou o Cambrils. Ja sigui córrer pel camí de ronda o a la platja d'arena fina, fer ciclisme amb vistes espectaculars o explorar les muntanyes, aquest immoble és perfecte per als amants de l'aire lliure, amb accés casi immediat a entorns naturals únics.

    Aprofita aquesta oportunitat per comprar una llar amb Grasset a la Costa Daurada i viure en un entorn on l'esport és el protagonista. No deixis escapar aquest estil de vida actiu i emocionant. Et vols perdre aquesta experiència?
  • Centres culturals: Un lloc prop del sol on la cultura, el teatre, la història i el patrimoni es converteixen en part intrínseca de la vostra llar mediterrània, la Costa Daurada. Gaudeix d'una experiència única que transcendeix les expectatives del teu pis i et deixa amb records inoblidables.

    En cada racó, la història i el patrimoni es fusionen per crear una atmosfera única. Ja sigui explorant els pobles més grans com Vila-seca o Salou, on podreu gaudir de festes tradicionals, espectacles de cavalls i un vibrar cultural constant, o endinsant-se a les activitats culturals que s'organitzen durant tot l'any.

    No només són apartaments en venda, sinó també l'oportunitat d'una rica experiència cultural que combina a la perfecció amb el magnífic entorn mediterrani, t'ho perdràs?
  • Zones verdes i de passeig: La zona de La Pineda Platja i de Salou estan envoltades de zones verdes i de parcs: segur que siguis on siguis, a molt pocs metres trobaràs una gran zona verda per sortir a passejar en família, o per a llegir, seure mirant el mar o caminar tranquil·lament i trobar-se amb un mateix. També hi ha parcs infantils on podran gaudir els més petits de la casa. Per no parlar dels parcs natural del Montsant o les muntanyes de la Costa Daurada.

Distàncies a tranport i oci

Aeroport de Reus: 20 km
Estació AVE: 25 km
Estació Renfe: 1 km
Parada d'autobus: 150 m
Camp de golf: 3 km
Port Aventura: 4 km

Vols més informació sobre aquest immoble? Contacta'ns