Fem servir (cookies) per oferir-te el millor servei possible. Visita la pàgina Política de cookies per configurar les teves preferències de privacitat.

La teva nova Llar al Cap Salou: Apartament de 2 Dormitoris amb Vistes Mediterrani i garatge en venda.

Aquest apartament no només t'ofereix una llar àmplia i lluminosa, sinó que també és un estil de vida familiar. Imagina aixecar-te cada matí amb vista al resplendent Mediterrani, mentre et prepares per baixar a la piscina de la comunitat, i gaudir de les zones verdes on la tranquil·litat del verd del cap Salou es deixa sentir.

En una quarta altura trobem aquest apartament, on la comunitat disposa de conserge i de videovigilància, per a la teva major tranquil·litat. Quatre veïns per planta fan d'aquest edifici un lloc tranquil.

A través de la porta de seguretat accedim a l'immoble, on un espai de rebedor ens dona la benvinguda. A la nostra esquerra trobem la cuina independent, equipada i moblada que al seu moment dona lloc a un espai de rebost, on trobem la màquina de rentar la roba i altres accessoris de servei.

Enfilant un curt passadís, i deixant a la nostra esquerra un bany de servei, arribem a l'espectacular sala d'estar menjador, amb molta llum natural tot el dia i una sortida a terrassa. M'agrada aquest pis perquè pots fer vida a la terrassa com a la sala d'estar, amplitud i lluminositat són sinònims en aquesta propietat. Des de l'espai de la terrassa s'accedeix a un solàrium privat que disposa d'una petita construcció per guardar gandules i altres estris.

La zona de nit és molt àmplia, dues habitacions dobles amb finestrals lluminosos, per gaudir d'unes estances ventilades. Un bany equipat amb banyera dona servei a la zona nocturna de la propietat.

Característiques de l'apartament:

- 2 dormitoris dobles per al màxim confort.
- Cuina totalment equipada amb rebost per a les teves necessitats culinàries.
- Sala d'estar menjador lluminosa i espaiosa amb accés a una assolellada terrassa amb vistes al Mar Mediterrani.
- Solàrium privat per gaudir de les vistes panoràmiques del mar i de l'entorn.
- Aire condicionat per mantenir l'ambient fresc en els dies calorosos.
- Garatge privat per a dos cotxes, garantint la seguretat del teu vehicle.

Serveis de la Comunitat:

- Comunitat de propietaris amb conserge per a la teva tranquil·litat i seguretat.
- Zones verdes enjardinades que et proporcionen un ambient serè i relaxant.
- Zones de jocs infantils perquè els més petits es diverteixin en un entorn segur.
- Piscina per refrescar-te i gaudir del clima assolellat de la Costa Daurada.

No deixis passar aquesta oportunitat única de fer d'aquest apartament la teva nova llar! Per a més informació o per programar una visita, posa't en contacte amb nosaltres avui mateix. T'esperem per mostrar-te la teva futura casa al Cap Salou.

Referència: 01.231010
Apartament / pis
Salou
Venda
195.000 €

La teva nova Llar al Cap Salou: Apartament de 2 Dormitoris amb Vistes Mediterrani i garatge en venda.: Què et sembla? Interessant?

Potser ha arribat el moment de fer-hi una visita perquè comprovis si realment t'agrada.

Truca'ns i concertarem una visita per ensenyar-te'l.

Telèfon: 977 371 778 o 621 220 532

Email: info@grasset.es

Localització

Característiques de l'immoble

Estat de l'habitatge: Bon estat
Superfície total 80 m²
Habitacions principals: 2
Banys: 2
Superfície de la sala d'estar: 30 m²
Cuina: Independent
Porta principal: Seguretat
Terres: Gres
Finestres: Doble
Fusteria interior: Alumini, Fusta
Fusteria exterior: Alumini
Mobiliari: Funcional
Refrigeració: AC fred/calor
Recinte amb: Piscina, Dutxes, Jardí, Ascensor, Conserge, Porter automàtic
Eficiència energètica: En tràmit

Serveis i equipaments propers

  • Zones esportives: T'agrada practicar esport? T'agrada l'aire lliure? Si és així, a prop d'aquest immoble trobaràs un excel·lent equipament esportiu, tant a La Pineda com a Vila-seca o Salou. A més, si practiques esport outdoor, és una estupenda zona per fer running, anar amb bicicleta, caminar per la platja el camí de ronda i per la muntanya. T'ho perdràs?
  • Centres culturals: La Costa Daurada és un centre cultural per a tota la família: podreu participar en les activitats culturals que s'organitzen durant tot l'any i viure activament un bon ambient de barri. Als pobles més grans, com Vila-seca o Salou, podreu gaudir de més oferta cultural: espectacles de cavalls, festes, auditori de música, teatre, etc. I no menys important: som molt a prop de Tarragona, una ciutat important en cultura. Gaudeix!
  • Zones verdes i de passeig: La zona de La Pineda Platja i de Salou estan envoltades de zones verdes i de parcs: segur que siguis on siguis, a molt pocs metres trobaràs una gran zona verda per sortir a passejar en família, o per a llegir, seure mirant el mar o caminar tranquil·lament i trobar-se amb un mateix. També hi ha parcs infantils on podran gaudir els més petits de la casa. Per no parlar dels parcs natural del Montsant o les muntanyes de la Costa Daurada.

Distàncies a tranport i oci

Aeroport de Reus: 29 km
Estació AVE: 24 km
Estació Renfe: 10 km
Parada d'autobus: 100 m
Camp de golf: 3 km
Port Aventura: 5 km

Vols més informació sobre aquest immoble? Contacta'ns