Fem servir (cookies) per oferir-te el millor servei possible. Visita la pàgina Política de cookies per configurar les teves preferències de privacitat.

Casa aparellada en venda al Cap Salou! Benvingut a la llar dels teus somnis!

Imagina l'alegria que experimentaries en veure els teus fills créixer en aquest idíl·lic racó proper al mar mediterrani, on la brisa marina acarona els rostres i la platja és a poca distància a peu de la teva porta principal. Tot això, envoltat d'exuberants zones verdes de pins que ofereixen una sensació de pau i connexió amb la naturalesa inigualable.

Aquesta urbanització de tan sols 16 habitatges se situa a escassos 5 minuts a peu del mar, a prop de les captivadores cales de Cap de Salou i la bonica platja de la Pineda.

Aquest és lescenari perfecte per construir records inoblidables amb els teus éssers estimats. Estem parlant d´una casa aparellada amb 204 metres quadrats útils d´espai familiar.

Endinsant-te al seu interior, descobriràs un autèntic tresor. Aquesta propietat en venda, construïda el 2007 i amb una façana d'obra vista, et donarà la benvinguda a la planta baixa amb un petit jardí al tranquil carrer on s'ubica. A través d'una escalinata i en creuar la porta principal, trobareu un vestíbul generós que distribueix l'espai de la zona de dia d'aquesta llar, un lavabo pràctic, un dormitori còmode, una àmplia cuina moblada i equipada, i la lluminosa sala d'estar amb espai per a un menjador i accés directe al jardí. L'escala, amb una magnífica barana de fusta, us portarà a la zona de nit, la part més íntima i privada de la casa.

Cada detall d´aquesta casa ha estat seleccionat acuradament per brindar calidesa i comoditat als seus habitants. Els acabats d'alta qualitat, com els tancaments d'alumini, els terres i el sistema de calefacció i aire condicionat, us faran sentir que heu trobat el vostre refugi perfecte al món.

El jardí privat, connectat al saló menjador ia la cuina independent, és un espai vital i singular. Aquí, els nens poden jugar feliços i tu podràs gaudir de barbacoes inoblidables amb amics sota el càlid sol de la Mediterrània. Des del jardí, accediràs a la piscina comunitària, on els teus fills trobaran nous amics i emocionants aventures.

T'imagines viure així, envoltat de sol, en un entorn verd i segur, veient la teva família feliç?

La primera planta, la zona de descans, acull tres habitacions, dues dobles i una individual una amb bany en suite, juntament amb un altre bany complet de servei.

Aquesta propietat ha estat dissenyada per brindar-te una llar plena d´amor i alegria durant tot l´any.

Amb el jardí amb barbacoa, piscina comunitària i àmplies i lluminoses habitacions, és el lloc perfecte per veure créixer els teus fills i crear records que perduraran tota la vida. A més, no podem oblidar de mencionar l'espaiós garatge amb capacitat per a tres cotxes i una àmplia zona d'emmagatzematge.

Som aquí per ajudar-te a fer realitat els teus somnis, deixa d'imaginar la teva felicitat i fes realitat la teva llar on veure créixer els teus fills al Cap Salou. Esperem amb entusiasme conèixer-te i ser part d'aquesta etapa emocionant de la teva vida. No perdis aquesta oportunitat única!

Referència: 01.230913
Casa / Xalet / Adossat
Salou
Venda
395.000 €

Casa aparellada en venda al Cap Salou! Benvingut a la llar dels teus somnis!: Què et sembla? Interessant?

Potser ha arribat el moment de fer-hi una visita perquè comprovis si realment t'agrada.

Truca'ns i concertarem una visita per ensenyar-te'l.

Telèfon: 977 371 778 o 621 220 532

Email: info@grasset.es

Localització

Característiques de l'immoble

Estat de l'habitatge: Bon estat
Superfície total 204 m²
Habitacions principals: 5
Banys: 2
Superfície de la sala d'estar: 30 m²
Cuina: Independent
Porta principal: Seguretat
Terres: Gres
Finestres: Climalic
Fusteria interior: Alumini
Fusteria exterior: Alumini
Mobiliari: Modern
Refrigeració: AC fred/calor
Recinte amb: Piscina, Dutxes, Jardí, Barbacoa, Porter automàtic
Eficiència energètica: D

Serveis i equipaments propers

  • Escoles: Si véns a viure a La Pineda o a Salou amb la teva família i necessites equipaments educatius, La Pineda disposa d'un centre escolar de nivell primari, així que els vostres fills tindran l'escola ben a prop de casa. I quan siguin més grans, podran estudiar a Vila-seca amb un servei d'autobús còmode i pràctic! Si mireu a Salou, hi ha escoles primàries i secundàries públiques i també concertades. Magnífic!
  • Zones comercials: Sense fer grans desplaçaments, podràs comprar a supermercats i hipermercats propers, que trobaràs tant a Vila-seca com a Salou. I sense haver d'agafar el cotxe, a La Pineda i al Cap Salou, teniu ben a prop diferents comerços per a proveir-vos dels productes que necessiteu cada dia: botigues d'alimentació, pastisseries i forns de pa, botigues d'higiene personal i restauració. En aquesta zona hi ha de tot!
  • Zones esportives: T'agrada practicar esport? T'agrada l'aire lliure? Si és així, a prop d'aquest immoble trobaràs un excel·lent equipament esportiu, tant a La Pineda com a Vila-seca o Salou. A més, si practiques esport outdoor, és una estupenda zona per fer running, anar amb bicicleta, caminar per la platja el camí de ronda i per la muntanya. T'ho perdràs?
  • Centres culturals: La Costa Daurada és un centre cultural per a tota la família: podreu participar en les activitats culturals que s'organitzen durant tot l'any i viure activament un bon ambient de barri. Als pobles més grans, com Vila-seca o Salou, podreu gaudir de més oferta cultural: espectacles de cavalls, festes, auditori de música, teatre, etc. I no menys important: som molt a prop de Tarragona, una ciutat important en cultura. Gaudeix!
  • Zones verdes i de passeig: La zona de La Pineda Platja i de Salou estan envoltades de zones verdes i de parcs: segur que siguis on siguis, a molt pocs metres trobaràs una gran zona verda per sortir a passejar en família, o per a llegir, seure mirant el mar o caminar tranquil·lament i trobar-se amb un mateix. També hi ha parcs infantils on podran gaudir els més petits de la casa. Per no parlar dels parcs natural del Montsant o les muntanyes de la Costa Daurada.

Distàncies a tranport i oci

Aeroport de Reus: 15 km
Estació AVE: 25 km
Estació Renfe: 7 km
Parada d'autobus: 250 m
Camp de golf: 3 km
Port Aventura: 5 km

Vols més informació sobre aquest immoble? Contacta'ns