Fem servir (cookies) per oferir-te el millor servei possible. Visita la pàgina Política de cookies per configurar les teves preferències de privacitat.

Oportunitat Única: Garatge en Venda al Cor de Salou, Prop de la Plaça d'Europa!

Ubicació de Somni: Aquest garatge es troba a un pas de la vital Plaça d'Europa. Imagina com seria gaudir de tots els esdeveniments, comerços i festes que aquest lloc emblemàtic ofereix, sense haver de preocupar-te per l'aparcament. La comoditat de tenir el teu propi espai et permetrà viure la vida a Salou al màxim, sense les preocupacions habituals de trobar lloc per aparcar. 

La Teva Pròpia Zona de Confort: Aquest garatge no és només una ubicació increïble, sinó també un refugi per al teu vehicle. Protegeix el teu cotxe dels elements, del sol abrasador i de l'ús i l'abús diaris. Imagina la pau mental que obtindràs sabent que el teu vehicle està segur i a l'abast, en qualsevol moment que el necessitis. 

Perquè Tu Ho Merexes: Després d'anys de lluita per trobar un lloc on aparcar a Salou, arriba el moment de donar-te a tu mateix el regal que et mereixes. Aquest garatge no és només una inversió en comoditat i conveniència, sinó també en la teva tranquil·litat.

Deixa enrere les preocupacions i mal de caps d'aparcament i abraça la llibertat que aquest espai t'ofereix. 

No deixis escapar aquesta oportunitat de posseir un garatge al centre de Salou, a prop de la Plaça d'Europa. Fes el pas cap a una vida sense estrès d'aparcament i converteix aquesta oportunitat en realitat. 

Referència: 01.230817
Pàrking / Traster
Salou
Venda
34.000 €

Oportunitat Única: Garatge en Venda al Cor de Salou, Prop de la Plaça d'Europa!: Què et sembla? Interessant?

Potser ha arribat el moment de fer-hi una visita perquè comprovis si realment t'agrada.

Truca'ns i concertarem una visita per ensenyar-te'l.

Telèfon: 977 371 778 o 621 220 532

Email: info@grasset.es

Localització

Característiques de l'immoble

Estat de l'habitatge: Bon estat
Superfície total 20 m²
Mobiliari: Sense mobles
Eficiència energètica: No aplicable

Serveis i equipaments propers

  • Zones comercials: Sense fer grans desplaçaments, podràs comprar a supermercats i hipermercats propers, que trobaràs tant a Vila-seca com a Salou. I sense haver d'agafar el cotxe, a La Pineda i al Cap Salou, teniu ben a prop diferents comerços per a proveir-vos dels productes que necessiteu cada dia: botigues d'alimentació, pastisseries i forns de pa, botigues d'higiene personal i restauració. En aquesta zona hi ha de tot!
  • Zones verdes i de passeig: La zona de La Pineda Platja i de Salou estan envoltades de zones verdes i de parcs: segur que siguis on siguis, a molt pocs metres trobaràs una gran zona verda per sortir a passejar en família, o per a llegir, seure mirant el mar o caminar tranquil·lament i trobar-se amb un mateix. També hi ha parcs infantils on podran gaudir els més petits de la casa. Per no parlar dels parcs natural del Montsant o les muntanyes de la Costa Daurada.

Distàncies a tranport i oci

Aeroport de Reus: 20 km
Estació AVE: 35 km
Estació Renfe: 2 km
Parada d'autobus: 150 m
Camp de golf: 2 km
Port Aventura: 2 km

Vols més informació sobre aquest immoble? Contacta'ns