Fem servir (cookies) per oferir-te el millor servei possible. Visita la pàgina Política de cookies per configurar les teves preferències de privacitat.

Dúplex en venda a la Urb. Golden Pineda, Cap Salou: Llar i Oportunitat d'Inversió en una vivenda.

Detalls que fan d'aquest dúplex sigui casa teva:

Un Santuari Al costat de la Mediterrània: Aquest dúplex està estratègicament situat a només uns passos de la platja de La Pineda, la qual cosa significa que cada dia pots despertar amb l'aroma relaxant de l'aigua salada i fer llargues passejades per la riba. Una veritable joia per a aquells que estimen la platja i el mar.

Un Espai per anomenar Llar: Aquest edifici modern, construït el 2002, ofereix un ambient acollidor des del moment en què entres. Experimentaràs la sensació d'"estar a casa" cada vegada que creuis la porta. Amb circuit de videovigilància i consergeria, la seguretat i el manteniment són claus també per a aquest espai.

Comoditats per a la Família: L'àmplia zona verda comunitària i les dues piscines, una per a adults i una altra per a nens, ofereixen un entorn ideal perquè tota la família pugui gaudir plegats. Aquest dúplex és més que una inversió; és un lloc on es teixiran llaços familiars duradors.

Amplitud i Comoditat per a Tothom: Amb tres habitacions dobles i dos banys a la primera planta, inclòs un bany en suite, hi ha espai més que suficient per a tots els membres de la família. A més, el lavabo a la planta baixa és una comoditat addicional per gaudir de la zona diürna de la propietat.

Cuina i menjador per a reunions inoblidables: La cuina independent, amb rebost i l'espai per menjar són perfectes per compartir moments especials amb els teus éssers estimats. El saló menjador, amb accés a la terrassa i vistes a la zona comuna, és el lloc perfecte per a sopars familiars i vetllades acollidores. Gaudir de les nits d'estiu o del sol de tarda que banya la propietat són algunes de les elements màgics que podràs gaudir.

❤️ Inversió Intel·ligent: Aquest dúplex en venda no només és una llar, sinó també una inversió intel·ligent. La ubicació estratègica el converteix en una destinació atractiva per al lloguer turístic, cosa que et brinda l'oportunitat de generar ingressos addicionals mentre no estiguis utilitzant.

Viu l'emoció de tenir una llar al costat del mar i la intel·ligència d'una inversió amb potencial de lloguer turístic en un de sol.

No perdis l'oportunitat de fer teu aquest dúplex que ofereix el millor dels dos mons! Contacta'ns avui mateix per programar una visita i començar a crear records inavaluables a la teva nova llar.

 

Referència: 01.230828
Apartament / pis
Salou
Venda
219.000 €

Dúplex en venda a la Urb. Golden Pineda, Cap Salou: Llar i Oportunitat d'Inversió en una vivenda. : Què et sembla? Interessant?

Potser ha arribat el moment de fer-hi una visita perquè comprovis si realment t'agrada.

Truca'ns i concertarem una visita per ensenyar-te'l.

Telèfon: 977 371 778 o 621 220 532

Email: info@grasset.es

Localització

Característiques de l'immoble

Estat de l'habitatge: Bon estat
Superfície total 127 m²
Habitacions principals: 3
Banys: 2
Superfície de la sala d'estar: 25 m²
Cuina: Independent
Porta principal: Seguretat
Terres: Gres, Rajola
Finestres: Climalic
Fusteria interior: Alumini, Fusta
Fusteria exterior: Alumini
Mobiliari: Funcional
Refrigeració: AC fred/calor
Recinte amb: Piscina, Dutxes, Jardí, Ascensor, Conserge, Porter automàtic
Eficiència energètica: En tràmit

Serveis i equipaments propers

  • Zones esportives: T'agrada practicar esport? T'agrada l'aire lliure? Si és així, a prop d'aquest immoble trobaràs un excel·lent equipament esportiu, tant a La Pineda com a Vila-seca o Salou. A més, si practiques esport outdoor, és una estupenda zona per fer running, anar amb bicicleta, caminar per la platja el camí de ronda i per la muntanya. T'ho perdràs?
  • Zones verdes i de passeig: La zona de La Pineda Platja i de Salou estan envoltades de zones verdes i de parcs: segur que siguis on siguis, a molt pocs metres trobaràs una gran zona verda per sortir a passejar en família, o per a llegir, seure mirant el mar o caminar tranquil·lament i trobar-se amb un mateix. També hi ha parcs infantils on podran gaudir els més petits de la casa. Per no parlar dels parcs natural del Montsant o les muntanyes de la Costa Daurada.

Distàncies a tranport i oci

Aeroport de Reus: 25 km
Estació AVE: 35 km
Estació Renfe: 4 km
Parada d'autobus: 150 m
Camp de golf: 100 m
Port Aventura: 3 km

Vols més informació sobre aquest immoble? Contacta'ns