Fem servir (cookies) per oferir-te el millor servei possible. Visita la pàgina Política de cookies per configurar les teves preferències de privacitat.

Descobreix l'Encant Mediterrani d'Aquesta Casa de Somni en venda al cor de Salou!

Imagina despertar-te cada matí en aquesta meravellosa casa d'estil mediterrani, on els raigs del sol es colen a través de les finestres i et saluden amb una càlida abraçada. L'aroma de cafè acabat de fer es barreja amb la brisa del mar, creant la combinació perfecta per començar el dia amb energia i alegria.

Aquesta joia arquitectònica no és només una llar, és el reflex dels teus somnis i aspiracions! Cada racó ha estat dissenyat amb amor i cura per brindar-te una experiència de vida inigualable. Cada cop que creuis la porta, sentiràs una sensació de pau i pertinença que només una llar autèntica pot oferir.

Saló Impressionant: Imagina les nits d'hivern, reunint els teus éssers estimats al voltant de la xemeneia al saló de dos nivells. El crepitar del foc, les rialles compartides i la calidesa de l'ambient us envoltaran, creant records que perduraran per sempre.

Cuina de somni: La cuina no és només un lloc per cuinar, és un espai per crear moments inoblidables! Imagina cuinar els teus plats favorits mentre converses amb amics i familiars al menjador acollidor de diari. Les rialles ompliran l'aire mentre gaudiu d'un deliciós menjar a l'aire lliure, gràcies a la barbacoa integrada. Baixar al celler és com endinsar-se en un racó de secrets i plaers. Aquí podràs triar el vi perfecte per acompanyar els teus sopars especials. Cada ampolla explica una història i en aquesta casa tindràs l'oportunitat de crear noves històries i records inoblidables.

Imagina pujar a la planta golfes i descobrir un espai acollidor i ple d´encant amb la noblesa de la fusta. Aquí, podràs retirar-te a la teva suite privada, relaxar-te amb una dutxa reconfortant i trobar tranquil·litat al teu vestidor personal. Les nits d'hivern seran màgiques al saló d'hivern, on podreu submergir-vos en un bon llibre mentre la pluja suau cau a l'exterior, en aquesta planta de sostres sota teulada i terres de fusta massissa.

La comoditat és essencial, i aquesta casa s'assegura que us sentiu com en un oasi de benestar durant tot l'any. A l'hivern, la calefacció de gas natural us mantindrà acollidor, mentre que a l'estiu, les finestres d'alumini mantindran la calor fora, permetent gaudir de la fresca brisa de llevant.

Els dies d'estiu a l'ampli jardí, on els nens corren i juguen mentre gaudeixes de moments de relax sota el sol. Les tardes es converteixen en ocasions especials al voltant de la barbacoa, on les rialles i l'aroma a menjar deliciós es barregen a l'aire.

La vida activa i saludable cobra vida en aquest entorn idíl·lic. A només 300 metres, el complex de tennis, pàdel i la piscina us conviden a mantenir-vos actius ia gaudir de moments divertits amb amics i veïns. Cada dia serà una oportunitat per tenir cura de tu mateix i crear connexions significatives. Aquesta casa us brinda no només una llar, sinó un estil de vida excepcional. L'entorn tranquil i envoltat de natura us permetrà desconnectar de l'enrenou diari. I el millor de tot, estaràs a només minuts de la plaça Europa ia un pas de tots els serveis, en una ubicació que et permet explorar i gaudir de tot allò que Salou té per oferir.

No perdis l'oportunitat de viure la vida mediterrània dels teus somnis! Cada dia en aquesta casa serà una aventura plena de moments feliços i especials. Contacta'ns avui mateix i comença a viure l'estil de vida que mereixes!

Referència: 01.230823
Casa / Xalet / Adossat
Salou
Venda
375.000 €

Descobreix l'Encant Mediterrani d'Aquesta Casa de Somni en venda al cor de Salou!: Què et sembla? Interessant?

Potser ha arribat el moment de fer-hi una visita perquè comprovis si realment t'agrada.

Truca'ns i concertarem una visita per ensenyar-te'l.

Telèfon: 977 371 778 o 621 220 532

Email: info@grasset.es

Localització

Característiques de l'immoble

Estat de l'habitatge: Bon estat
Superfície total 208 m²
Habitacions principals: 3
Banys: 2
Superfície de la sala d'estar: 40 m²
Cuina: Independent
Porta principal: Seguretat
Terres: Gres, Parquet
Finestres: Climalic, Doble
Fusteria interior: Alumini, Fusta
Fusteria exterior: Alumini, Ferro
Mobiliari: Sense mobles, Modern
Refrigeració: No n'hi ha
Recinte amb: Dutxes, Jardí, Barbacoa
Eficiència energètica: E

Serveis i equipaments propers

  • Escoles: La llar perfecta per a la teva família, vulguis comprar o llogar una propietat a la Costa Daurada, si saps que disposa de serveis educatius de primera qualitat, és un gran avantatge.

    Les opcions educatives són variades i generoses a la zona, pensa que som a una hora de Barcelona. Amb jardins d'infància, escoles de primària, secundària públiques i concertades i facultats universitàries, presencials o digital, aquesta àmplia gamma d'opcions, la teva família podrà triar la millor experiència educativa. Troba la teva casa, apartament o pis perfecte sabent que la teva llar es trobarà prop el millor entorn educatiu possible. Magnífiques oportunitats t'esperen en aquesta regió excepcional. Suma't-hi!
  • Zones comercials: Amb la conveniència de supermercats i hipermercats a prop, la teva experiència de compra serà fàcil i accessible. Sense haver de moure't gaire, trobaràs tot el que necessites per viure còmodament. A més, tens a prop diversos comerços que et proveiran amb els productes essencials del dia a dia, com botigues d'alimentació, pastisseries, forns de pa, Farmàcies, geladeries i opcions de restauració.

    Facilita molt la teva transició cap a una nova llar, ja sigui en un apartament modern, un acollidor pis o una espaiosa casa, disposar de les comoditats i serveis a l'abast, la Costa Daurada és l'entorn perfecte per comprar la teva propietat i viure una vida plena.
  • Zones esportives: Descobreix el teu refugi esportiu a la Costa Daurada: aquesta propietat en venda al cor del mediterrani no només ofereix una ubicació privilegiada prop del blau del mar, on omplir d'aire pur els pulmons, i de pau la ment, sinó que també es troba molt aprop d'un excepcional equipament esportiu.

    Pràctica el teu esport preferit amb facilitat a prop de La Pineda, Salou o Cambrils. Ja sigui córrer pel camí de ronda o a la platja d'arena fina, fer ciclisme amb vistes espectaculars o explorar les muntanyes, aquest immoble és perfecte per als amants de l'aire lliure, amb accés casi immediat a entorns naturals únics.

    Aprofita aquesta oportunitat per comprar una llar amb Grasset a la Costa Daurada i viure en un entorn on l'esport és el protagonista. No deixis escapar aquest estil de vida actiu i emocionant. Et vols perdre aquesta experiència?
  • Centres culturals: La màgia d'una llar acollidora sota el càlid sol mediterrani on la cultura, el teatre, la història i el patrimoni es converteixen en part intrínseca de la teva propietat a la Costa Daurada. Gaudeix d'una experiència única que transcendeix les expectatives de la teva residéncia i et deixa amb records inoblidables.

    En cada racó, la història i el patrimoni es fusionen per crear una atmosfera única. Ja sigui explorant els pobles més grans com Vila-seca, Salou o Cambrils, on podreu gaudir de festes tradicionals, espectacles de cavalls i un vibrar cultural constant, endinsant-te a les activitats culturals que s'organitzen durant tot l'any.

    No només t'oferim apartaments, pisos o cases en venda prop del mar, sinó també l'oportunitat d'una rica experiència cultural que combina a la perfecció amb el magnífic entorn mediterrani, t'ho perdràs?
  • Zones verdes i de passeig: L'oferta immobiliària de Grasset, especialitzada en la compravenda d'apartaments, pisos i cases, per oferir-te la llar perfecta prop d'un entorn natural envoltat de verdor i natura.

    Explora la bellesa natural de la Costa Daurada, tens una gran varietat d'opcions verdes i parcs a la teva disposició. La teva propietat sempre estarà a pocs minuts d'una extensa zona verda, perfecta per a agradables passejos familiars, a peu o en bici. Moments de relaxació llegint amb la brisa del Mediterrani entre els pins com a companyia, o simplement caminant tranquil·lament per les muntanyes per reconnectar amb tu mateix. T'ho imagines?

Distàncies a tranport i oci

Aeroport de Reus: 20 km
Estació AVE: 35 km
Estació Renfe: 5 km
Parada d'autobus: 250 m
Camp de golf: 1 km
Port Aventura: 4 km

Vols més informació sobre aquest immoble? Contacta'ns