Fem servir (cookies) per oferir-te el millor servei possible. Visita la pàgina Política de cookies per configurar les teves preferències de privacitat.

Amplitud i llum en aquest apartament en venda de 3 dormitoris a La Pineda. Amb Pk inclòs.

Aquest apartament és sinònim d'amplitud, això no em cansaré de repetir-ho, les contruccions d'abans són més àmplies que les actuals. Parlem d'un edifici construït el 1981, en una escala amb només 8 habitatges, l'habitatge situat en una primera alçada, disposa de 77 metres quadrats útils, generosos, amb un total de 3 dormitoris ofereix un espai còmode per a tota la família. El seu disseny és acollidor i funcional que us permetrà gaudir d'una vida tranquil·la i relaxada, mentre us meravelleu amb les vistes.

L'espai rebedor vertebra l'habitatge, que va donant pas a dormitoris, saló menjador, banys i cuina, que és indepedent, espai funcional de treball i tots els electrodomèstics necessaris, ideal per aprofundir en la passió culinària. Pots preparar receptes delicioses mentre et deixes inspirar per la brisa marina que entra per la finestra.

No puc deixar de destacar l'ambient tranquil i relaxant que transmet aquest apartament. Amb una ubicació privilegiada, podràs gaudir de llargues caminades per la platja, prendre el sol o simplement relaxar-te mentre escoltes el suau soroll de les onades del mar. És el lloc perfecte per desconnectar i fugir de l'estrès diari.

A més estaràs al cor de La Pineda Platja, a prop de tots els serveis necessaris. Trobaràs restaurants, cafeteries, botigues i supermercats a poca distància perquè no hagis de renunciar a res en aquest paradís costaner.

Imagina despertar cada matí amb el so relaxant de les onades i gaudir de la brisa marina des de la comoditat de la teva nova llar a prop del mar. Amb tres espaiosos dormitoris i un bany, aquest apartament ofereix el lloc perfecte per a tu i la teva família. No oblidis que la plaça de pàrquing està inclosa al preu, brindant-te la comoditat i seguretat que mereixes. No t'hauràs de preocupar per buscar aparcament!

No perdis més temps i aprofita aquesta increïble oportunitat! Contacta amb nosaltres ara mateix per programar una visita i descobrir tot allò que aquest apartament té per oferir-te. La teva nova llar al costat del mar t'espera!

Referència: 01.230627
Apartament / pis
La Pineda Platja
Venda
159.000 €

Amplitud i llum en aquest apartament en venda de 3 dormitoris a La Pineda. Amb Pk inclòs.: Què et sembla? Interessant?

Potser ha arribat el moment de fer-hi una visita perquè comprovis si realment t'agrada.

Truca'ns i concertarem una visita per ensenyar-te'l.

Telèfon: 977 371 778 o 621 220 532

Email: info@grasset.es

Localització

Característiques de l'immoble

Estat de l'habitatge: Bon estat
Superfície total 83 m²
Habitacions principals: 3
Banys: 1
Superfície de la sala d'estar: 30 m²
Cuina: Independent
Porta principal: Normal
Terres: Rajola, Mosaic
Finestres: Senzilles
Fusteria interior: Fusta
Fusteria exterior: Alumini
Mobiliari: Funcional, Rústic
Refrigeració: No n'hi ha
Recinte amb: Dutxes, Porter automàtic
Eficiència energètica: En tràmit

Serveis i equipaments propers

  • Escoles: Si véns a viure a La Pineda o a Salou amb la teva família i necessites equipaments educatius, La Pineda disposa d'un centre escolar de nivell primari, així que els vostres fills tindran l'escola ben a prop de casa. I quan siguin més grans, podran estudiar a Vila-seca amb un servei d'autobús còmode i pràctic! Si mireu a Salou, hi ha escoles primàries i secundàries públiques i també concertades. Magnífic!
  • Zones comercials: Sense fer grans desplaçaments, podràs comprar a supermercats i hipermercats propers, que trobaràs tant a Vila-seca com a Salou. I sense haver d'agafar el cotxe, a La Pineda i al Cap Salou, teniu ben a prop diferents comerços per a proveir-vos dels productes que necessiteu cada dia: botigues d'alimentació, pastisseries i forns de pa, botigues d'higiene personal i restauració. En aquesta zona hi ha de tot!
  • Zones esportives: T'agrada practicar esport? T'agrada l'aire lliure? Si és així, a prop d'aquest immoble trobaràs un excel·lent equipament esportiu, tant a La Pineda com a Vila-seca o Salou. A més, si practiques esport outdoor, és una estupenda zona per fer running, anar amb bicicleta, caminar per la platja el camí de ronda i per la muntanya. T'ho perdràs?
  • Centres culturals: La Costa Daurada és un centre cultural per a tota la família: podreu participar en les activitats culturals que s'organitzen durant tot l'any i viure activament un bon ambient de barri. Als pobles més grans, com Vila-seca o Salou, podreu gaudir de més oferta cultural: espectacles de cavalls, festes, auditori de música, teatre, etc. I no menys important: som molt a prop de Tarragona, una ciutat important en cultura. Gaudeix!
  • Zones verdes i de passeig: La zona de La Pineda Platja i de Salou estan envoltades de zones verdes i de parcs: segur que siguis on siguis, a molt pocs metres trobaràs una gran zona verda per sortir a passejar en família, o per a llegir, seure mirant el mar o caminar tranquil·lament i trobar-se amb un mateix. També hi ha parcs infantils on podran gaudir els més petits de la casa. Per no parlar dels parcs natural del Montsant o les muntanyes de la Costa Daurada.

Distàncies a tranport i oci

Aeroport de Reus: 25 km
Estació AVE: 30 km
Estació Renfe: 5 km
Parada d'autobus: 100 m
Camp de golf: 3 km
Port Aventura: 3 km

Vols més informació sobre aquest immoble? Contacta'ns