Fem servir (cookies) per oferir-te el millor servei possible. Visita la pàgina Política de cookies per configurar les teves preferències de privacitat.

Espectacular casa en Venda al cap Salou 5 dormitoris, 3 banys i piscina.

En entrar en aquesta meravella en forma de casa de dues plantes, seràs rebut per un ambient acollidor i espaiós. A la planta baixa, descobriràs un dormitori individual perfecte per a convidats o per convertir-lo en el teu propi oasi personal. A més, dos dormitoris dobles i dos banys complets brinden privadesa i comoditat per a tota la família.

El cor d'aquesta casa és el seu impressionant saló-menjador, on la llum natural inunda l'espai i et convida a gaudir de moments inoblidables amb els teus éssers estimats. La cuina americana, equipada amb els millors electrodomèstics, és un somni fet realitat pels amants de la gastronomia. I quan arribeu l'hivern, podreu relaxar-vos al costat de la càlida xemeneia de llenya, creant l'ambient perfecte per a una nit acollidora.

La segona planta acull dos dormitoris dobles addicionals i un bany, brindant-te encara més espai i privadesa. Imagina despertar cada matí en una luxosa habitació amb vistes panoràmiques, sentint-te com si estiguessis en un exclusiu ressort.

Aquesta casa de somni també està equipada amb totes les comoditats modernes que et mereixes. L'aire condicionat fred-calor garanteix una temperatura ideal durant tot l'any, mentre que la preinstal·lació per a radiadors us ofereix l'opció d'afegir un toc acollidor a les nits d'hivern. Parlem d'una casa amb 199 metres quadrats útils per a esdevenir una llar al cor de la Costa Daurada.

Però això no ho és tot. A l'exterior t'espera un veritable paradís. Amb una impressionant parcel·la de 1000 m2, podràs gaudir d'una piscina privada per refrescar-te els dies assolellats, una zona de gandules per relaxar-te sota el càlid sol mediterrani i una zona de barbacoa per delectar-te amb deliciosos menjars a l'aire lliure. Cada dia serà una experiència única de luxe i confort al teu propi oasi privat.

A més, has de saber que aquesta casa compta amb llicència turística, cosa que la converteix en una inversió perfecta per a aquells que vulguin obtenir rendibilitat o per a aquells que simplement vulguin gaudir-la com a casa de somni. La ubicació privilegiada a prop de la platja de la Pineda i totes les comoditats properes fan d'aquesta propietat un veritable tresor.

No perdeu l'oportunitat de viure l'estil de vida que sempre heu somiat. Aquesta casa al Cap Salou és la teva butlleta cap a la grandesa! Contacta ara amb nosaltres per a més informació i per programar una visita. No te'n penediràs!

Referència: 01.230519
Casa / Xalet / Adossat
Salou
Venda
640.000 €

Espectacular casa en Venda al cap Salou 5 dormitoris, 3 banys i piscina.: Què et sembla? Interessant?

Potser ha arribat el moment de fer-hi una visita perquè comprovis si realment t'agrada.

Truca'ns i concertarem una visita per ensenyar-te'l.

Telèfon: 977 371 778 o 621 220 532

Email: info@grasset.es

Localització

Característiques de l'immoble

Estat de l'habitatge: Bon estat
Superfície total 200 m²
Habitacions principals: 5
Banys: 3
Cuina: Americana
Porta principal: Blindada, Seguretat
Terres: Gres, Parquet, Rajola
Finestres: Climalic, Pro
Fusteria interior: Alumini
Fusteria exterior: Alumini
Mobiliari: Sense mobles
Refrigeració: AC fred/calor
Recinte amb: Piscina, Dutxes, Jardí, Barbacoa, Porter automàtic
Eficiència energètica: G

Serveis i equipaments propers

  • Escoles: Si véns a viure a La Pineda o a Salou amb la teva família i necessites equipaments educatius, La Pineda disposa d'un centre escolar de nivell primari, així que els vostres fills tindran l'escola ben a prop de casa. I quan siguin més grans, podran estudiar a Vila-seca amb un servei d'autobús còmode i pràctic! Si mireu a Salou, hi ha escoles primàries i secundàries públiques i també concertades. Magnífic!
  • Zones comercials: Sense fer grans desplaçaments, podràs comprar a supermercats i hipermercats propers, que trobaràs tant a Vila-seca com a Salou.
  • Zones esportives: T'agrada practicar esport? T'agrada l'aire lliure? Si és així, a prop d'aquest immoble trobaràs un excel·lent equipament esportiu, tant a La Pineda com a Vila-seca o Salou. A més, si practiques esport outdoor, és una estupenda zona per fer running, anar amb bicicleta, caminar per la platja el camí de ronda i per la muntanya. T'ho perdràs?
  • Centres culturals: La Costa Daurada és un centre cultural per a tota la família: podreu participar en les activitats culturals que s'organitzen durant tot l'any i viure activament un bon ambient de barri. Als pobles més grans, com Vila-seca o Salou, podreu gaudir de més oferta cultural: espectacles de cavalls, festes, auditori de música, teatre, etc. I no menys important: som molt a prop de Tarragona, una ciutat important en cultura. Gaudeix!
  • Zones verdes i de passeig: La zona de La Pineda Platja i de Salou estan envoltades de zones verdes i de parcs: segur que siguis on siguis, a molt pocs metres trobaràs una gran zona verda per sortir a passejar en família, o per a llegir, seure mirant el mar o caminar tranquil·lament i trobar-se amb un mateix. També hi ha parcs infantils on podran gaudir els més petits de la casa. Per no parlar dels parcs natural del Montsant o les muntanyes de la Costa Daurada.

Distàncies a tranport i oci

Aeroport de Reus: 20 km
Estació AVE: 25 km
Estació Renfe: 5 km
Parada d'autobus: 150 m
Camp de golf: 1 km
Port Aventura: 5 km

Vols més informació sobre aquest immoble? Contacta'ns