Fem servir (cookies) per oferir-te el millor servei possible. Visita la pàgina Política de cookies per configurar les teves preferències de privacitat.

Comprar un pis o un apartament molt a prop de PortAventura, una alternativa interessant.

Aquopolis, el parc aquàtic de las Pineda

PortAventura i els parcs aquàtics, jocs i esbarjo per a tota la família.

Grasset serveis immobiliaris gestiona una gran nombre de pisos, apartaments i xalets que es venen o es lloguen a la Costa Daurada, al voltant de PortAventura.

No tot és platja i a tota la família potser no li agrada el mar. Els parcs temàtics com PortAventura i els parcs aquàtics com l'Aquopolis i Caribe Aquatic Park són espais on tota la família s'ho passarà la mar de bé. A la Costa Daurada és molt fàcil organitzar uns dies de vacances diferents i de forma gairebé improvisada decidir passar un dia especial a Port Aventura o bé fer un intensiu de sol i piscina a l'Aquopolis.

Pisos i apartaments de platja molt a prop de Port Aventura, No et sembla interessant?

Comprar o llogar un pis o apartament de platja a la Pineda, a Salou o a Cambrils és força interessant si busques un lloc de platja amb una gran oferta turística. Alhora tindràs l'oportunitat de viure unes vacances variades i plenes de bons moments.

Per altra banda comprar un pis o una casa al costat de Port Aventura és una gran oportunitat, ja que el complex temàtic creixerà ens els propers anys i anirà oferint noves opcions i servies per a l'oci familiar. Per tant, comprar una segona residència a la Costa Daurada és alhora un alternativa interessant per a les vacances de la teva família i una oportunitat d'invertir en una zona amb un alt potencial de creixement.

T'agradaria tenir una segona residència al costat de Port Aventura? Tens curiositat per conèixer les característiques dels pisos, apartaments i xalets més interessants que t'ofereix Grasset Serveis immobiliaris?

Et proposem que naveguis pel nostre portal, per començar t'oferim una bona selecció de pisos, xalets i cases en venda a La Pineda, Salou i Cambrils.

Potser t'agrada més tractar directament amb algú de nosaltres. Doncs no dubtis ni un segon a trucar-nos i explica'ns com t'agadaria que fos la teva segona residència. A Grasset Serveis Immobiliaris t'escoltarem i sabrem trobar el millor refugi d'estiu per a tu.

Telèfon: 977 371 778