Fem servir (cookies) per oferir-te el millor servei possible. Visita la pàgina Política de cookies per configurar les teves preferències de privacitat.

Viu l'experiència costanera definitiva a la Pineda Platja - Descobreix aquest estudi loft reformat en venda!

L'equilibri perfecte entre comoditat i conveniència en el teu nou llar a la Pineda Platja!

Aquest estudi loft reformat en un quart pis t'ofereix molt més que un espai habitable, cada detall ha estat seleccionat amb cura per oferir-te una experiència excepcional. Per a aquells que gaudeixen de la vida urbana, però també valoren la proximitat a la natura i la platja, aquest estudi en venda ofereix un equilibri perfecte.

La ubicació costanera, les connexions i les comoditats modernes el converteixen en una opció atractiva per a persones que busquen un espai propi en un entorn vibrant.

Des del moment en què travesses el llindar, seràs rebut amb les comoditats d'una comunitat ben gestionada, amb conserge a la teva disposició per resoldre qualsevol necessitat. A més, podràs gaudir de moments de relaxació a la piscina i al jardí, on podràs desconnectar i recarregar energies.

Aquest acollidor loft és ideal per a parelles que desitgen una llar íntim i fàcil de mantenir. Les vistes oxigenades il·luminen l'espai, ofereixen l'ambient perfecte per gaudir de temps junts i relaxar-se a prop del mar després d'un dia de treball.

La cuina americana, totalment equipada, convida a despertar la teva creativitat culinària. El bany està totalment reformat. Parlem d'un espai fàcil de mantenir, útil i amb una ubicació en una zona turística popular.

Aquest loft també és atractiu per a inversors que busquen una propietat en lloguer a curt termini. La demanda de lloguers vacacionals i turístics a la Costa Daurada pot proporcionar un flux d'ingressos addicional i una rendibilitat de la inversió atractiva.

No es tracta només d'adquirir una propietat, es tracta d'invertir en el teu benestar i felicitat. Aquest estudi i loft a la Pineda Platja és més que un lloc per viure, és un estil de vida que et permet connectar amb la natura i trobar pau en cada moment.

Estàs preparat/ada per fer d'aquest somni una realitat?

Contacta amb nosaltres ara i deixa'ns portar-te a l'inici del teu viatge cap a un temps de qualitat, cap a tu mateix, a la màgica Costa Daurada.

Referència: 01.240303
Estudi
La Pineda Platja
Venda
87.000 €

Viu l'experiència costanera definitiva a la Pineda Platja - Descobreix aquest estudi loft reformat en venda!: Què et sembla? Interessant?

Potser ha arribat el moment de fer-hi una visita perquè comprovis si realment t'agrada.

Truca'ns i concertarem una visita per ensenyar-te'l.

Telèfon: 977 371 778 o 621 220 532

Email: info@grasset.es

Localització

Característiques de l'immoble

Estat de l'habitatge: Reformat
Superfície total 29 m²
Banys: 1
Cuina: Americana
Porta principal: Normal
Terres: Gres
Finestres: Senzilles
Fusteria interior: Alumini, Fusta
Fusteria exterior: Alumini
Mobiliari: Funcional, Modern
Refrigeració: AC fred/calor
Recinte amb: Piscina, Dutxes, Jardí, Ascensor, Conserge, Porter automàtic
Eficiència energètica: En tràmit

Serveis i equipaments propers

  • Zones comercials: Amb la conveniència de supermercats i hipermercats a prop, la teva experiència de compra serà fàcil i accessible. Sense haver de moure't gaire, trobaràs tot el que necessites per viure còmodament. A més, tens a prop diversos comerços que et proveiran amb els productes essencials del dia a dia, com botigues d'alimentació, pastisseries, forns de pa, Farmàcies, geladeries i opcions de restauració.

    Facilita molt la teva transició cap a una nova llar, ja sigui en un apartament modern, un acollidor pis o una espaiosa casa, disposar de les comoditats i serveis a l'abast, la Costa Daurada és l'entorn perfecte per comprar la teva propietat i viure una vida plena.
  • Zones esportives: Descobreix el teu refugi esportiu a la Costa Daurada: aquesta propietat en venda al cor del mediterrani no només ofereix una ubicació privilegiada prop del blau del mar, on omplir d'aire pur els pulmons, i de pau la ment, sinó que també es troba molt aprop d'un excepcional equipament esportiu.

    Pràctica el teu esport preferit amb facilitat a prop de La Pineda, Salou o Cambrils. Ja sigui córrer pel camí de ronda o a la platja d'arena fina, fer ciclisme amb vistes espectaculars o explorar les muntanyes, aquest immoble és perfecte per als amants de l'aire lliure, amb accés casi immediat a entorns naturals únics.

    Aprofita aquesta oportunitat per comprar una llar amb Grasset a la Costa Daurada i viure en un entorn on l'esport és el protagonista. No deixis escapar aquest estil de vida actiu i emocionant. Et vols perdre aquesta experiència?
  • Centres culturals: La màgia d'una llar acollidora sota el càlid sol mediterrani on la cultura, el teatre, la història i el patrimoni es converteixen en part intrínseca de la teva propietat a la Costa Daurada. Gaudeix d'una experiència única que transcendeix les expectatives de la teva residéncia i et deixa amb records inoblidables.

    En cada racó, la història i el patrimoni es fusionen per crear una atmosfera única. Ja sigui explorant els pobles més grans com Vila-seca, Salou o Cambrils, on podreu gaudir de festes tradicionals, espectacles de cavalls i un vibrar cultural constant, endinsant-te a les activitats culturals que s'organitzen durant tot l'any.

    No només t'oferim apartaments, pisos o cases en venda prop del mar, sinó també l'oportunitat d'una rica experiència cultural que combina a la perfecció amb el magnífic entorn mediterrani, t'ho perdràs?
  • Zones verdes i de passeig: L'oferta immobiliària de Grasset, especialitzada en la compravenda d'apartaments, pisos i cases, per oferir-te la llar perfecta prop d'un entorn natural envoltat de verdor i natura.

    Explora la bellesa natural de la Costa Daurada, tens una gran varietat d'opcions verdes i parcs a la teva disposició. La teva propietat sempre estarà a pocs minuts d'una extensa zona verda, perfecta per a agradables passejos familiars, a peu o en bici. Moments de relaxació llegint amb la brisa del Mediterrani entre els pins com a companyia, o simplement caminant tranquil·lament per les muntanyes per reconnectar amb tu mateix. T'ho imagines?

Distàncies a tranport i oci

Aeroport de Reus: 20 km
Estació AVE: 25 km
Estació Renfe: 7 km
Parada d'autobus: 100 m
Camp de golf: 2 km
Port Aventura: 7 km

Vols més informació sobre aquest immoble? Contacta'ns