Fem servir (cookies) per oferir-te el millor servei possible. Visita la pàgina Política de cookies per configurar les teves preferències de privacitat.

Apartament en venda d´un dormitori doble, amb piscina i possibilitat de garatge amb traster.

Descobreix el teu racó de pau i serenitat al cor de la Costa Daurada, al Cap Salou! Et presentem aquest encantador apartament d'un dormitori doble, un veritable tresor de 57 metres quadrats ubicat a la primera alçada d'un residencial construït el 1990.

Submergeix-te en la serenitat d'aquest paradís mediterrani envoltat d'exuberants pins verds, a pocs metres del mar. Aquesta llar us ofereix més que un simple espai, és una invitació a viure en harmonia amb la natura.

Imagina despertar-te cada matí en un entorn on el verd de les pinedes es fon amb el blau del mar. L'edifici, proveït d´ascensor, compta amb una piscina per relaxar-te i gaudir del clima assolellat que caracteritza aquesta regió de la costa Catalana. 

La cuina americana et dóna la benvinguda amb el disseny pensat per al confort, proporcionant-te l'espai ideal per expressar la teva creativitat culinària, ja que està totalment equipada, amb tots els electrodomèstics que necessites per preparar els teus menjars favorits.

Cada racó dels 57 metres quadrats ha estat dissenyat acuradament per brindar-te una experiència única de tranquil·litat i benestar, dotant de cada espai de funcionalitat. El saló menjador es connecta de manera harmoniosa amb la terrassa, oferint-te un espai addicional on podràs gaudir de moments de pau i relaxació.

La terrassa, orientada cap a la zona interior de la construcció, us permet submergir-vos en la melodia natural dels ocells que habiten els frondosos pins que envolten l'edifici. Experimenta la calma i la serenitat que aquest lloc únic té per oferir, un oasi enmig de l'enrenou diari.

La zona de nit us espera amb un dormitori doble acollidor, proporcionant-vos el refugi perfecte per descansar i recarregar energies. El bany, recentment reformat amb un toc modern, afegeix un toc de luxe a la teva experiència diària.

No perdeu l'oportunitat d'adquirir aquesta llar que combina l'elegància amb la connexió directa a la natura. Viu l'experiència de tenir el mar a prop de la teva porta i la tranquil·litat de les pinedes com el teu veí més proper. Hi ha possibilitat d'adquirir una plaça de garatge al mateix edifici juntament amb un traster per a més comoditat.

Fes d'aquest apartament el teu refugi a la costa Catalana, al Cor verd del Cap Salou i descobreix la veritable essència de la vida mediterrània! Contacta'ns ara i fes d'aquest bonic somni la teva realitat!

Referència: 01.240110
Apartament / pis
Salou
Venda
119.000 €

Apartament en venda d´un dormitori doble, amb piscina i possibilitat de garatge amb traster.: Què et sembla? Interessant?

Potser ha arribat el moment de fer-hi una visita perquè comprovis si realment t'agrada.

Truca'ns i concertarem una visita per ensenyar-te'l.

Telèfon: 977 371 778 o 621 220 532

Email: info@grasset.es

Localització

Característiques de l'immoble

Estat de l'habitatge: Bon estat
Superfície total 57 m²
Habitacions principals: 1
Banys: 1
Superfície de la sala d'estar: 10 m²
Cuina: Americana
Porta principal: Seguretat
Terres: Gres
Finestres: Climalic
Fusteria interior: Alumini, Fusta
Fusteria exterior: Alumini
Mobiliari: Funcional
Refrigeració: AC fred/calor
Recinte amb: Piscina, Dutxes, Jardí, Ascensor, Conserge, Porter automàtic
Eficiència energètica: D

Serveis i equipaments propers

  • Zones comercials: Amb la conveniència de supermercats i hipermercats a prop, la teva experiència de compra serà fàcil i accessible. Sense haver de moure't gaire, trobaràs tot el que necessites per viure còmodament. A més, tens a prop diversos comerços que et proveiran amb els productes essencials del dia a dia, com botigues d'alimentació, pastisseries, forns de pa, Farmàcies, geladeries i opcions de restauració.

    Facilita molt la teva transició cap a una nova llar, ja sigui en un apartament modern, un acollidor pis o una espaiosa casa, disposar de les comoditats i serveis a l'abast, la Costa Daurada és l'entorn perfecte per comprar la teva propietat i viure una vida plena.
  • Zones esportives: Descobreix el teu refugi esportiu a la Costa Daurada: aquesta propietat en venda al cor del mediterrani no només ofereix una ubicació privilegiada prop del blau del mar, on omplir d'aire pur els pulmons, i de pau la ment, sinó que també es troba molt aprop d'un excepcional equipament esportiu.

    Pràctica el teu esport preferit amb facilitat a prop de La Pineda, Salou o Cambrils. Ja sigui córrer pel camí de ronda o a la platja d'arena fina, fer ciclisme amb vistes espectaculars o explorar les muntanyes, aquest immoble és perfecte per als amants de l'aire lliure, amb accés casi immediat a entorns naturals únics.

    Aprofita aquesta oportunitat per comprar una llar amb Grasset a la Costa Daurada i viure en un entorn on l'esport és el protagonista. No deixis escapar aquest estil de vida actiu i emocionant. Et vols perdre aquesta experiència?
  • Centres culturals: La màgia d'una llar acollidora sota el càlid sol mediterrani on la cultura, el teatre, la història i el patrimoni es converteixen en part intrínseca de la teva propietat a la Costa Daurada. Gaudeix d'una experiència única que transcendeix les expectatives de la teva residéncia i et deixa amb records inoblidables.

    En cada racó, la història i el patrimoni es fusionen per crear una atmosfera única. Ja sigui explorant els pobles més grans com Vila-seca, Salou o Cambrils, on podreu gaudir de festes tradicionals, espectacles de cavalls i un vibrar cultural constant, endinsant-te a les activitats culturals que s'organitzen durant tot l'any.

    No només t'oferim apartaments, pisos o cases en venda prop del mar, sinó també l'oportunitat d'una rica experiència cultural que combina a la perfecció amb el magnífic entorn mediterrani, t'ho perdràs?
  • Zones verdes i de passeig: L'oferta immobiliària de Grasset, especialitzada en la compravenda d'apartaments, pisos i cases, per oferir-te la llar perfecta prop d'un entorn natural envoltat de verdor i natura.

    Explora la bellesa natural de la Costa Daurada, tens una gran varietat d'opcions verdes i parcs a la teva disposició. La teva propietat sempre estarà a pocs minuts d'una extensa zona verda, perfecta per a agradables passejos familiars, a peu o en bici. Moments de relaxació llegint amb la brisa del Mediterrani entre els pins com a companyia, o simplement caminant tranquil·lament per les muntanyes per reconnectar amb tu mateix. T'ho imagines?

Distàncies a tranport i oci

Aeroport de Reus: 20 km
Estació AVE: 25 km
Estació Renfe: 7 km
Parada d'autobus: 150 m
Camp de golf: 2 km
Port Aventura: 5 km

Vols més informació sobre aquest immoble? Contacta'ns